Waarom een Vakantiehuis in Italië met Zwembad?

Een vakantiehuis in Italië met zwembad biedt talloze voordelen. Het geeft u de vrijheid om uw eigen tijd in te delen en te genieten van privacy. Of u nu met uw gezin, vrienden of partner reist, een vakantiehuis met zwembad is de ideale manier om te ontspannen en te genieten van het Italiaanse leven.

-> Wilt u direct naar alle vakantiehuizen in Italië met privé zwembad? Klik dan hier.

De Beste Regio's voor een Vakantiehuis met Zwembad in Italië

Italië heeft veel prachtige regio's die perfect zijn voor een vakantie. Hier zijn enkele van de beste regio's waar u een vakantiehuis met zwembad kunt huren:

Toscane: Een Klassieker onder de Vakantiegangers

Toscane is beroemd om zijn glooiende heuvels, wijngaarden en pittoreske dorpjes. Hier kunt u genieten van de rust en schoonheid van het platteland, terwijl u ontspant bij uw eigen zwembad. Toscane biedt ook veel culturele bezienswaardigheden zoals Florence, Pisa en Siena.

Een mooi voorbeeld van een huis voor maximaal 6 personen met privé zwembad in Toscane is Villa Serena in Rio:

vakantiehuis Toscane met privé zwembad

Zeer mooi villa "Serena", vrijstaand, gerenoveerd in 2023. 2 km van het centrum van Rio Marina, rustige, zonnige ligging, 2 km van zee, 3 km van het strand, te midden van groen. Voor alleengebruik: groot, mooie, verzorgde tuin 2.000 m2 (omheind) met bloemen en bomen, openluchtzwembad (9 x 3 m, seizoensgebonden beschikbaarheid: 01.Apr. - 15.Okt.). Buitendouche, tuinmeubelen.

-> Nog meer vakantiehuizen in Toscane met privé zwembad bekijken? Klik hier.

Zuid-Italië: Zon, Zee en Cultuur

Zuid-Italië is een ideale bestemming voor wie houdt van zon en zee. Regio's zoals Puglia en Sicilië bieden prachtige stranden en een rijke cultuur. Een vakantiehuis met zwembad in Zuid-Italië biedt u de perfecte uitvalsbasis om deze veelzijdige regio te verkennen.

In Sicilië staat bijvoorbeeld een mooi 6-persoons vakantiehuis met buitenzwembad, Castiglione di Sicilia. In dit mooie vakantiehuis met buitenzwembad en grote tuin kunt u ongestoord genieten van de natuurlijke schoonheid van Sicilië. Met 120 vierkante meter woonoppervlak en twee aparte slaapkamers wacht een smaakvol ingericht, hoogwaardig vakantiehuis op maximaal zes personen. Ontspan op een ligstoel in de tuin, neem een duik in het zwembad en geniet vooral van het uitzicht op de hellingen van de Etna.

Le Marche: Het Onontdekte Italië

Le Marche is een minder bekende, maar prachtige regio in Midden-Italië. Hier vindt u rustige dorpjes, groene heuvels en ongerepte natuur. Een vakantiehuis met zwembad in Le Marche is ideaal voor wie op zoek is naar een authentieke Italiaanse ervaring.

Als u met een grote groep op vakantie wilt naar Italië, dan is Villa San Ippolito in de Marche misschien iets voor u. 

Villa Marche met zwembad en jacuzzi

Villa Anna is een rustieke stenen villa met een verwarmd zwembad met hydromassage, twee buiten bubbelbaden een infrarood sauna. De villa ligt in de heuvels op een hoogte van 240 meter vlakbij de Adriatische Zee, omringd door honderden olijfbomen en kersenbomen op een terrein van 2 hectare, voorzien van alle gemakken, waaronder airconditioning en WiFi.

Het verwarmde zwembad wordt gezuiverd met zout, niet met chloor. Er is een 0,6 m diep kindergedeelte en een 1,4 m diep gedeelte voor volwassenen met een Romeinse bubbelbadladder.
Gratis zwembadhanddoeken en badjassen beschikbaar.
Er zijn buiten houten en opblaasbare spelletjes voor kinderen van 1 tot 10 jaar, ligbedden, parasols en een grote gemeubileerde tuin.
De ideale plek om een ontspannen vakantie door te brengen.

-> Volledige aanbod vakantiehuizen in de Marche met privé zwembad, vindt u: hier.

Lago Maggiore: Prachtige Meren en Bergen

Lago Maggiore is een van de mooiste meren van Italië, omgeven door indrukwekkende bergen en charmante stadjes. Een vakantiehuis met zwembad bij Lago Maggiore biedt u een adembenemend uitzicht en talloze recreatiemogelijkheden zoals wandelen, varen en zwemmen.

Huisje met Sauna en Jacuzzi

Voor extra luxe en comfort kunt u kiezen voor een vakantiehuis met een sauna en jacuzzi. Dit is de perfecte manier om volledig te ontspannen na een dag van sightseeing of actief bezig zijn. Een huisje met sauna en jacuzzi biedt u een wellness-ervaring in uw eigen vakantiehuis.

Huur bijvoorbeeld eens de 5-persoons villa sul Lago in Umbrië:

Huisje Italië met sauna en jacuzzi
Mooi, zeer luxueuze villa "Villa sul Lago", 650 m boven zeeniveau, vrijstaand, omgeven door bomen en velden. 2 km van het centrum van Castel Rigone, rustige, zonnige ligging op een heuvel, 5 km van het meer, te midden van groen. Voor alleengebruik: terrein 1.500 m2 (omheind), verzorgde tuin, openluchtzwembad, overdekt zwembad verwarmd (7 x 4 m, 150 cm diepte, seizoensgebonden beschikbaarheid: 01.Jan. - 31.Dec.). Buitendouche, bubbelbad, patio, terras, tuinmeubelen, barbecue, onderhoud zwembad door de eigenaar/tuinman. In het huis: internetaansluiting, sauna, bubbelbad, spa centrum (alles incl.), air-conditioning.

Vakantiehuis met Privé Zwembad

Een vakantiehuis met privé zwembad biedt ultieme privacy en comfort. U kunt op elk moment van de dag een verfrissende duik nemen, zonder dat u rekening hoeft te houden met andere gasten. Dit is vooral ideaal voor gezinnen met kinderen of groepen vrienden die samen reizen.

Vakantie in Italië: Tips voor het Huren van een Vakantiehuis

Last Minute Vakantiehuis Huren

Wilt u op het laatste moment een vakantiehuis huren? Italië biedt veel last minute opties voor vakantiehuizen met zwembad. Dit kan u helpen om geld te besparen en toch te genieten van een geweldige vakantie.

Vakantiehuizen voor 8 Personen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een grotere groep? Italië heeft veel opties voor vakantiehuizen die geschikt zijn voor 8 personen of meer. Deze huizen zijn vaak ruim en bieden voldoende privacy voor iedereen.

-> Bekijk hier het complete aanbod huizen voor 8 personen met privé zwembad.

Vakantiehuizen waar uw Hond Welkom Is

Wilt u uw hond meenemen op vakantie? Veel vakantiehuizen in Italië zijn huisdiervriendelijk en bieden speciale voorzieningen voor uw viervoeter. Zo kunt u samen met uw hond genieten van een heerlijke vakantie.

Vakantiehuis voor 8 personen nodig en gaat uw hond mee op vakantie naar Italië? Bekijk dan Casa Le Camelie!

Vakantiehuis Italië met zwembad omheinde tuin hond welkom

Mooi, rustieke landhuis "Colle alla luna", 150 m boven zeeniveau. Huurobject bestaande uit hoofd-/ bijgebouw, 5 km van het centrum van Montecatini Terme, 30 km van het centrum van Lucca, 50 km van het centrum van Firenze, geïsoleerde, zonnige ligging tegen een helling, 55 km van zee, te midden van groen. Voor alleengebruik: tuin op verschillende niveaus, 1 ha met planten en bomen, wilde tuin, openluchtzwembad omheind (9 x 4 m, 110 - 150 cm diepte, seizoensgebonden beschikbaarheid: 25.Apr. - 15.Okt.). 

-> Nog meer huizen waar uw huisdier welkom is? Bekijk het hier.

Appartement of Vakantiepark?

Naast vrijstaande vakantiehuizen kunt u ook kiezen voor een appartement of een vakantiepark. Beide opties hebben hun eigen voordelen. Een appartement biedt vaak een meer centrale locatie, terwijl een vakantiepark extra faciliteiten zoals een restaurant, speeltuin en soms een zwembad biedt.

Vakantiehuis met Air Conditioning

De zomers in Italië kunnen erg warm zijn. Een vakantiehuis met air conditioning zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een koele en comfortabele omgeving, zowel overdag als 's nachts.

-> Klik hier voor meer dan 500 vakantiehuizen met airco en privézwembad.

Veelgestelde Vragen over Vakantiehuizen in Italië met Zwembad

1. Zijn er ook vakantiehuizen in Italië met zwembad en uitzicht op zee?

Ja, vooral in regio's als Amalfi en Sicilië vindt u veel vakantiehuizen met zwembad en een prachtig uitzicht op zee.

Eén van onze mooiste villa's (10 personen) met zee zicht is Nonna Assunta:

villa Italië met zeezicht en zwembad

Deze exclusieve villa ligt in Nocelle. Het huis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor een groep of meerdere gezinnen. De villa heeft een privézwembad, een bubbelbad en een terras.

Vanaf de accommodatie heb je toegang tot de prachtige "Sentiero degli Dei" (pad van de goden), een wandelpad van 11 km dat je in staat stelt om een uniek panorama te bewonderen. Positano is een chique en pittoreske badplaats met architectuur in Moorse stijl. Met de boot kun je Capri, Ischia en de grot Grotta dello Smeraldo bereiken. De stad staat wereldwijd bekend om haar schoonheid en romantiek.

Bij aankomst zie je de prachtige infinity pool en een groot solarium met tafels en ligbedden. 

2. Hoe vind ik een last minute vakantiehuis in Italië?

U kunt last minute vakantiehuizen vinden via verschillende verhuursites. Zoek naar aanbiedingen en wees flexibel met uw reisdata.

3. Kan ik een vakantiehuis in Italië huren voor een weekend?

Ja, veel vakantiehuizen in Italië bieden ook mogelijkheden voor een kort verblijf, zoals een weekend of een paar dagen.

4. Zijn vakantiehuizen in Italië kindvriendelijk?

Ja, veel vakantiehuizen in Italië zijn kindvriendelijk en bieden faciliteiten zoals een kinderzwembad, speeltuin en soms zelfs kinderopvang.

5. Wat is de beste tijd om een vakantiehuis in Italië te huren?

De beste tijd om een vakantiehuis in Italië te huren is in het voor- of najaar, wanneer het weer aangenaam is en het minder druk is dan in de zomer.

Met deze tips en informatie bent u goed voorbereid om een vakantiehuis in Italië met zwembad te vinden dat perfect bij uw wensen past. Geniet van uw vakantie in het prachtige Italië!

Door Pascal geschreven op 27 mei 2024